Xintera OTS

Xintera Otserv

#1 2010-06-15 14:13:52

Dabla

Jestem Pelny Postow

Punktów :   

Poi Boss

Witam!

W tym temacie chciałbym rozważyć pewną sprawę.
A mianowicie Bossy Poi.

Teraz jest tak, że respią się one co 4-6h około. Gdy wczoraj poszedłem na poi. Wszystkich bossow było po 5,
5x Massace, 5x Dracola, 5x The Handmaiden, 5x Mr.Punish, 5x The Imperor, 5x The Plasmother, i 5x Countress Sorrow. Ich bossowe itemy typu np. Dracola Eye, Reapers'Axe <Loot z Draculi>, No i te itemy są i tak bardzo żadkie chociarz te bossy respią się tak często. Ponieważ jak ktoś ma zabić np. Bossa "Massacre" Skoro tych massacre tam jest 5 naraz? I Każdy wali po 8k~, to poprostu niemożliwe !

A więc ja proponuję, żeby te bossy się respiły raz na kilka dni <chyba to niemożliwe> to chociarz żeby np. raz na restart servera. I żeby loot z nich był taki jak na realu czyli np. z Draculi zawsze leci Dracula Eye i  żadko Reapers'Axe. No i z innych to wiadomo co, można zobaczyć na stronie, bo nie będę tutaj wszystkiego wypisywał. No i jeszcze dodam, że zrobienie POI przy obecności tych bossów jest niemalże niemożliwe.

Moim zdanie gdyby zrobiono tak jak napisałem byłoby znacznie lepiej, ponieważ łatwiej by było zdobyć te rare itemki, i wykonać POI Questa, gdyż teraz to prawie niemożliwe

Proszę was o napisanie swoich opini na ten temat, i GM'a o rozpatrzenie tego wątku ;]

Matzon ^^

Ostatnio edytowany przez Dabla (2010-06-15 18:15:10)

#2 2010-06-15 16:12:27

MłodyBakaczZiołka

Moderator

Punktów :   

Re: Poi Boss

W pełni się z tobą zgadzam. Gdy próbowaliśmy zrobić poi to wyskoczyło nam w pierwszym roomie około 20 tych The P... walących 2-4k i paraliże mulące na 2 sek... Jestem za tym co napisałeś

Joł _/

#3 2010-06-16 14:09:29

ThelGilius

Administrator

Punktów :   

ok ustawie je inaczej teraz beda raz na 6h mialy szanse 5% ze sie zrespia

C++ [Done]                               Lua   [Done]                  Maps  [Done]
XML  [Done]                               Php   [Done]
Pozostalo Tylko Pocwiczyc Te Jezyki I Robienie Map:) Niedlugo Zrobie Wszystko;)
Nabor Na Tutora Wciaz Trwa Tutaj Pisz Podanie Teraz

#4 2010-06-16 14:28:33

Dabla

Jestem Pelny Postow

Punktów :   

Oks, dzięki ^^

Stopka forum

RSS