Xintera Otserv
Administrator
po 1 byly rano crashe po 2 to samo po 4 ten koles nawet niewie co to debug po 3 zaduzo razy sie logujesz
Administrator
niewiem czy ktos crashuje czy jest blad w skrypcie do godz 16przejze skrypty i dam wam znac
Użytkownik
dupa nie debugi ja chodzilem harem Masakra i mialem jeszcze addon Demonhuntera i ci ktorzy nie grali na nowej tibii nie dostawali debugow -.- i tak nic nie powinienem za te debugi dostac bo nie maja screenow a ze slow to kazdemu mozesz wierzyc lecz nie wiadomo czy to prawda. bo naprzyklad moglem nie wiedziec ze robie debugi a to twoja wina ze na mojej postaci zostal demonhunter bo nie usunales nowego klienta i naprzyklad kaaboma nie debugowalo a co do niego to ten smiec bloka ciagle tym swoim harem Siema Eniu nowe miasto, dostales juz screena i mowisz ze niewiesz czy to jego char????!!!! zreszta ty wiedziales ze to jego har bo kiedys mowil do cb "kaabom here". dobra nara rozpisalem sie bo niemam co robic
Użytkownik
no kurwa jasne nie ma bana... pozdro... mateusioo dostal bana za 1 zdanie na czerwono kurwa idioto a ten bloka caly dzien i noc i niema bana dzisiaj ja tam blokam jak mi dasz bana to mozesz naskoczyc