Xintera Otserv
Podczas eventu 25 sierpnia 2010 roku o godz 16 nie moglem sie zalogowac po zaistnialym debugu internet byl wiec nie wiem o co chodzilo.Pisalo tak jak w sytuacji gdy nie mialem neta ale wszystko na necie chodzilo i niestety nie mam nic z tamtego eventu...
Administrator
jak niemasz?? jak niemogles zalogowac? debugi miales? xD aaa.. moze duzo razy logowales lub na kilku mc stales i moj block cie zablokowal xD
Administrator
a ile minelo czasu? minelo juz okolo 30 minut?
Administrator
ale powiedz ile czasu juz minelo od kad jestes zablokowany?; o
Administrator
zadalem proste pytanie teraz mam ich wiecej.
1. od ilu jestes zablokowany
2. strona ci dziala?(strona nie forum..)
3. z kad masz neta?
Administrator
ktos moze sie bawic w crashe majac tego neta co ty xD
Ten ma gora 30 osob ktrore nie wiedza co to jest tibia tak wiecej nie moga crashowac mi otsa. Mieszkam w malym rejonie kolo Rzeszowa tak wiec nie wiem co sie stalo albo wez na stronke umiesc nowego klijenta 6.0 lub cos z tym zrob bo zal nie ma co robic a na polu juz zimno...
mowisz do mnie zebym nie lakal jak serw off...
a sam jak placzesz zalosne....
mowisz nie palcz daj przyklad;]
bo raz czegos z eventu nie masz i juz mas zproblem idz sie wyplacz do mamy jak ci zle...
jak ten serw off to ja gram na innym....
a ty mnie ciagle namawiasz zebym na tym gral;p
Ostatnio edytowany przez vassili (2010-08-25 16:16:17)
Wczesniej jak zrobilem juz chara i gralem na 2 tibiach to po lognieciu tez mialem podobny blad tylko ze wtedy nie czekalem 2 h tylko z 1 min zawsze logowalem sie w pare sekund ale potem sie to przedluzalo... Nie wiem ale moze to ulatwi prace gm-owi nad tym debugiem...