Xintera Otserv
16:11 sierpnia 2010r.
wyslalem smsa na c arrow i przyszla zla tresc zamiast kodu bylo to:
wyslales blednal tresc.napisz na sms@platnosci.pl podaj nazwe serwisu uslugi, nr telfonu oraz nazwe uzytkownika (login)ew.numer ogloszenia DZIEKUJEMY
przedtem rozmawialismy z gmem a oto nasza rozmowa:
15:56 Gamemaster [2]: za 2h ci dam item
15:56 Gamemaster [2]: daj tera kod na priv
15:56 ProQuad [405]: hahhahahhahahahahh
15:56 ProQuad [405]: teraz item mi trzeba...
15:56 ProQuad [405]: co ci zalezy?
15:56 ProQuad [405]: ey
15:57 ProQuad [405]: pisze ze wyslalem bledna tresc jak wszystko dobrze zrobilem i wyslalem....
15:57 ProQuad [405]: siedzi kolo mnie drax i potwierdza....
15:58 ProQuad [405]: kurwa co jest to nie dziala?
15:58 ProQuad [405]: kasa mi poszla a kodu nie ma....
15:58 ProQuad [405]: co jest....bez kitu.....
15:59 ProQuad [405]: kasa mi poszla a kodu nie ma... gz
15:59 ProQuad [405]: moge ci napisac tresc smsa co przyszla
16:00 ProQuad [405]: wyslales blednal tresc.napisz na sms@platnosci.pl podaj nazwe serwisu uslugi, nr telfonu oraz nazwe uzytkownika (login)ew.numer ogloszenia DZIEKUJEMY
16:01 ProQuad [405]: co do huja dobrze wyslalem PLN.TASSR na nr 7668
16:02 ProQuad [405]: i kurwa poszlo mi 8zl za sma..... zal
i poszlo mi za smsa 8zl z groszami...
wiec nie wiem czy gm robi mnie w huja czy nie...ale itemy jezcze nie dostalem..
pzdr dla tego otsa i gma...
Administrator
dla mnie? odemnie to ty spierdalaj masz tresc sms wiec do nich napisz.. co ja moge zrobic jak mi dziala a tylko osoba z orange niedziala??niemam waszych nr telefonu wiec co ja moge?..
Administrator
platnosci.pl znasz swoj numer ja go nieznam wejdz na strone platnosci.pl i napisz maila do nich lub zadzwon..
Ale gm ja siedzialem kolo niego wtedy i wiem ze tresc na 100 % sie zgadzala wiec nie wiem jak to mozna naprawic ale moze jak Vassili dalby ci swoj nuwer moglbys cos poradzic w tej sprawie lub calkiem odzyskac kod lub kase????
1. GM nic nie poradzi jeżeli chcesz z sms shopu coś napisz na platnosci.pl i spróbuj odzyskać kase. tam masz ładnie opisane co i jak.
2. GM nie da ci itemu jeżeli mu nie dasz kod z numeru , jeżeli mu nie dasz kod co ci wysłali to on nic nie dostaje kasy.