Xintera Otserv
Witam wiem ze Gm ze mna sie nie zgodzi ale czemu rp tak malo wali ? na 400 lvl wali po 2k jak wejdzie dosc ze
hr daja zamalo bo 500 ms ma na 3 morty rp to jescze malo wali .. Na 400 lvl rp ma na 4 drniny z hr w tym wali po 2k . Moim zdaniem tak jak na wszystkich Innych ots Rp powinien miec porownywlany Czar Do Ultimate destruction. Nawet szczypte mocniejszy Glosujcie co sadzicie na ten temat
Administrator
Wedlug Mnie Jest Ok .. Po Huj Pallek Ma Miec Najwieksze Hity?? Niewystarczy Mu To Ze Jak Sie Nim Umie Grac To 500 ms niezapamuje 400 rp?..
Administrator
swatu$ niema czegos takiego
Administrator
tym bardziej ze jest cos takiego jak c arrow..
RP powienien wiecej walic a przynajmnie sie wiecej hr-owac jak ja Draxem rozwalam 400 rp na 3 morty a jak ma utamo to sie z nim bawie i go na 6-7 morow lub caly czas z mas visa. C arrow z arbalestu gowno daje zadko siadnie z 2 k i to czeast jest debug dzieki czemu nie mozna z niego bic dlatego jestem za tym aby wiecej bi z drina i dobrze by bylo jak by byl czar exevo grav mas drin. ale hr daje zawsze prawie 1 k max lub 700 min.
Administrator
drax jak 400 rp by ogarnial mialby cie szanse zajebac.
Racja czar mozna zwikeszyc o 300 wiecej niech wali ale hr za malo hp daje i naprawde gilus drax na 3 morty ma 400 rp i to nie kwestia umiejetnosci poprostu sie nie da wyrobic to juz ciezej 300 ms zabic niz 400 rp zrob cos z tym i napsiz nam co w tej sprawie poczyniles
Zgadzam sie z kolega Rp mialem grac ale jak zobaczylem jak sie tym gra to dziekuje. Rp to powinna byc najlepsza profesja drin jak drin zwiekrzyc jak kolega powiedzial o 300 ale hr z tym musisz cos zrobic wiecej sie powinien harowac o duzo ... 500 rp nie powinnien nidgy wyspamowac 400 rp to jest nie mozliwe
Ogarnisz rp to ja tu zwolam ludzi zaufaj mi
Ostatnio edytowany przez Makaveli (2010-08-27 21:14:59)
Administrator
daj mi ktos passy do jakiegos 400+ rp zobaczymy czy ten wasz kochyany drax mnie zaspamuje..